Lite ur balans | Elinlewenhaupt
elinlewenhaupt

Elinlewenhaupt

Annons

Lite ur balans

Idag blev det inte som någon vanlig morgon då vi brukar ta morgon i mellan 7 och halv 8 någon gång utan Märta sov till halv 9 så är lite ur balans.

Brukar vara så mycket längre med allt som man kan pyssla med så här på morgonen men sitter fortfarande i soffan och myser med kaffe och tittar lite på Greta gris medan Vera roas av allt Märta plockar fram.

Laddar för ett nytt klipp på youtube och jag tror det får bli om hur man gör denna enkla frisyren jag hade på bilden jag delade på instagram igår.

Nä nu ska jag amma bebis och sen förbereda allt för dagen projekt.

Ha det bäst ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
elinlewenhaupt

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Michaela

  Hej Elin! Tycker att det är så inspirerande att följa dig och se din vardag på landet, jag är så avundsjuk!

  Jag brinner, som du, för hållbarhet och närproducerat/närodlat.

  Jag är lite nyfiken och undrar om inte du skulle kunna göra ett inlägg när du har tid. Hur tänker ni när ni handlar mat? Köper ni importerat över huvudtaget eller skippar ni bananer och avokado? Vart handlar du dina kläder så de håller god kvalité i flera år? Tycker det är så svårt att hitta då alla stora kedjor mest tillverkar polyester och akryl och det håller någon månad innan det ser jätte gammalt ut, samt att det är sån miljöpåverkan.. Skulle vara så intressant att veta att om ni ratar vissa livsmedel, vad äter ni istället (det är ju så svårt med svenskt odlat på vinterhalvåret) och vart du hittar dina fina stickade tröjor osv ❣

  Många kramar och tack för att du delar dina fina bilder från landet.

  1. elinlewenhaupt
   elinlewenhaupt

   Hejsan 🙂 Rekommenderar dig att följa mig på youtube då mitt fokus där kommer vara hållbarhet allt om mitt liv typ 🙂

   Ha det bäst <3

Annons
stats